Kolay Haber

Bursa'da Gazetecilere Çirkin Saldırı

Gündem

Bursa'da 12 farklı hırsızlık suçundan aranan baba ve 2 kızı polisin düzenlediği operasyonla yakayı ele verdiler. Şüphelilerden S.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere küfrederek terlik fırlattı.

Bursada Hırsızlık Şüphesiyle Yakalanan Kişiler Gazetecilere Terlik Fırlattı

Bursada 12 farklı hırsızlık eylemi ile göz altına alınan baba ve iki kişi göz altına alınırken şüphelilerden 13 yaşındaki S.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere terlik fırlatarak tepkisini gösterdi. Bursa inegöl ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri farklı zamanlarda operasyonlar düzenleyerek özellikle Alış veriş merkezlerinde 12 farklı hızrlızlık eylemi  gerçekleştiren hırsızları göz altına aldı.

Genç Kız Kendisini Görüntüleyen Gazetecilere Küfredip Terlik Fırlattı

Özellikle alış veriş merkezlerinde 12 farklı suç eylemi düzenleyen baba ve 2 kızı Bursa emniyetine bağlı ekiplerce yakalandılar. Olayla ilgili çok sayıda güvenlik kamerası izleyen polis ekipleri şüphelilerin Orhan E. 43 Aleyna Ş. 23 ve S. E. olduğunu belirledi. polislerin düzenlediği operasyonla yakayı ele veren hırsız çetesi yakalanıp göz altına alınırken, sağlık kontrolü için İnegöl Devlet Hastanesine götürüldüler. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren S.E. Gazetecilere küfrederek üzerlerine terlik fırlattı. Şüpheliler sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.