Kolay Haber

İstanbul-Bahçelievler'de tabanca ile köpeği korkutmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı

Son Dakika

İstanbul-Bahçelievler'de tabanca ile köpeği korkutmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı: Bahçelievler'de Yaşanan Olay; İstanbul Bahçelievler'de..

İstanbul-Bahçelievler'de tabanca ile köpeği korkutmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı

İstanbul-Bahçelievler'de tabanca ile köpeği korkutmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı: Bahçelievler'de Yaşanan Olay; İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi Güneşli Yolu Caddesi'nde sabaha karşı gerçekleşen bir olayda, M.Ş. isimli bir şahıs, kaldırımda yürürken orada bulunan bir köpekten korktu. Korkuya kapılan M.Ş., yanında taşıdığı silahı çıkararak köpeği korkutmaya çalıştı.

Güvenlik Kameraları İle Tespit

Olay anında, köpeğin M.Ş.'ye havlaması üzerine şahıs hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada olay, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve geniş yankı uyandırdı.

Polis Ekipleri Şahsı Yakalandı

Görüntülerin yayılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçerek M.Ş.'yi yakaladı. Şahsın üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca ve 15 adet mermi bulundu. Gözaltına alınan M.Ş., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Tabanca ile Köpeği Korkutmaya Çalışan Kişi Gözaltına Alındı
Baran AKKAYA / İSTANBUL, (DHA)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.