Kolay Haber

Nihat Özdemir’den Çarpıcı Açıklamlar! Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu Seyirciye İzin Vermiyor

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig ve pandemi süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Liglerin her şartta devam edeceğini duyuran Nihat Özdemir maçları seyircili oynatmak istediklerini söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu'nun maçların %10 seyirli kapasiteli oynanması için görüşmeler yaptığını ancak Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun seyirciye müsaade etmediğini belirten Nihat Özdemir yine de liglerin devam edeceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federayonu maçların %10 kapasiteli seyici ile oynanmasına razı oldu.

TFF Maçları Seyircili Oynatmak İstiyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir liglerin başlaması ve hakem eleştirileri hakkında yaptığı açıklamalarda takımların maçları seyircili oynamak istediklerinden bahsetti. Nihat Özdemir Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürekli görüşme halinde olduklarını bildirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu'nun da konu ile yakından ilgilendiğini belirten Özdemir maçları seyircili oynatmak istedikerini ve %10 seyirci kapasitesli oynatmaya razı olduklarını belirtti. Sağlık  Bakanlığı ve Bilim Kurulu'ndan onay çıkmadığını açıklayan TFF Başkanı ilerleyen süreçte görüşmelerin devam edeceğini, en azından localarda taraftar ağırlanacağını duyurdu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir konuşmasında liglerin ne olursa olsun devam edeceğini kamplarda ve çalışmalarda tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Korona virüs konusunda tüm takımların dikkatli olması gerektiğini açıklayan Özdemir hakemlerde de pozitif vakalar olabildiğini söyledi. Nihat Özdemir sürekli eleştiri alan hakem hataları ile ilgili de, hakemlerinde insan olduğunu hata yapılabileceğini ancak hataları minumuma indirmeye çalıştıklarını söyledi.

Korona Virüs Tedbirleri Alınıyor, Ligler Devam Edecek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir liglerin pandemi sürecinde başladığını ve devam ettiğini açıklarken özellikle Süper Lig takımlarının çok dikkat ettiklerini söyledi. 1. Lig takımlarının da son derece hassas davrandığını açıklayan Özdemir Misli.com 2'inci ve Misli.com 3'ünci Liglerde bazı vakaların görüldüğünü belirtti. Bu süreçte tüm takımların ciddi tedbirler alması gerektiğinin altını çizen Nihat Özdemir hakemlere gözümüz gibi bakıyoruz dedi. Türkite Futbol Federasyonu Başkanı "Ne olursa olsun liglere devam edeceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.